La mona perduda

mmmmm Com cada any, s’acostava el dia de pasqua i a l’obrador de ca n’amat s’afanyaven a fer les mones que tenien encarregades. Però vet aquí que un bon dia, enmig de tot el traginar de l’obrador, una petita mona va acabar oblidada sobre un racó de l’estanteria més alta. Era una mona de pa de pessic recoberta de confitura, amb petits ous de xocolata de tots el colors de l’arc de sant Martí formant una espiral per sobre. Pels costats tenia plomes vermelles i verdes en dos cercles concèntrics i un soldadet de xocolata amb llet decorava el centre. El soldadet tenia pantalons blaus i una casaca a conjunt, i estava en posició de saludar amb la mà al cap.

mmmmm I així va passar tot el dia de pasqua, oblidada en un racó pel descuit d’algun pastisser afanyós, no podent lluir sent la més maca que havien fet. No la van descobrir fins l’endemà quan, després d’un merescut descans, van anar a rentar i ordenar-ho tot. La va trobar el nebot de l’amo de l’obrador, que se la va endur a casa com a premi per la seva col·laboració amb el negoci familiar. I fou així com la millor mona d’aquell any va acabar alegrant el dia de la persona més inesperada, privant el seu destinatari de la seva bellesa

Tomas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *